ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΩΔΙΚΟΥ: FOOTBALL


Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου "επιστρέφει σπίτι"! Και ο Ιούνιος έρχεται με συναρπαστικό ποδοσφαιρο, καλή παρέα και το πιο απολαυστικό Gourmet Popcorn!

To Popy's Gourmet Popcorn θα είναι μαζί σας στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου και προσφέρει για τις παραγγελίες σας καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιαλ, Δωρεάν Έξοδα Αποστολής σε όλη την Ελλάδα και 15% έκπτωση! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: FOOTBALL κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ POPY'S GOURMET POPCORN ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ?

Για την παραγωγή του ποπ κορν μας χρησιμοποιούμε μόνο θερμό αέρα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι αυτό είναι ελαφρύ, αφράτο και ότι παρασκευάζεται με τον πιο υγιεινό τρόπο χωρίς καμία προσθήκη άλλων λιπαρών ουσιών και ελαίων. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσουμε τις gourmet γεύσεις του ποπ κορν μας ,μέσα σε ειδικές κατσαρόλες απο χαλκό, χρησιμοποιούμε αυστηρά πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς τεχνητές γεύσεις και αρώματα.

Κάθε παρτίδα του Popy's Gourmet Popcorn φτιάχνεται καθημερινά στο κατάστημά μας κι αν τύχει να περνάτε απο εκεί, η μυρωδιά της λαχταριστής καραμέλας θα σας συνεπάρει. Όμως, ακόμα κι αν η βόλτα απο το κατάστημά μας δεν είναι εφικτή, μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλες τις γεύσεις του gourmet ποπ κορν μας. Εμείς, θα το παραδώσουμε στην πόρτα σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα. Κι αν μένετε εκτός Ελλάδος, έχουμε ευχάριστα νέα και για εσάς καθώς στέλνουμε το gourmet ποπ κορν μας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πιστεύουμε πως όταν δοκιμάσετε τις γεύσεις του Popy's Gourmet Popcorn, θα τις λατρέψετε όσο κι εμείς!