ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Popy’s Gourmet Popcorn
Όροι Διαγωνισμού


Δεν απαιτείται η πραγματοποίηση αγοράς για τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό. Η πραγματοποίηση αγοράς δεν αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

1 . Συμμετοχή: Ο Διαγωνισμός του Popy’s Gourmet Popcorn αφορά στους άνω των 13 ετών κατά τη στιγμή της συμμετοχής τους, κατοίκους της Ελλάδας,.

2 . Κατανόηση / συμφωνία με τους όρους του Διαγωνισμού: Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμφωνία των διαγωνιζομένων με τους κανόνες του Διαγωνισμού.

3 . Χορηγός : Popy’s Gourmet Popcorn (Βασ. Όλγας 6 & 28ης Οκτωβρίου 1 , Μαρούσι 15124 – Ελλάδα)

4 . Βραβεία : 3 διαφορετικοί νικητές θα λάβουν απο ένα Tin που θα περιέχει οποιοδήποτε συνδυασμό 2 γεύσεων Popy’s Gourmet Popcorn επιθυμούν .

5 . Δήλωση συμμετοχής : Για να μπείτε στο διαγωνισμό , αφήστε στη φωτογραφία του διαγωνισμού μας το σχόλιο με τη στολή που θα φορέσετε φέτος. Με τη λήξη του Διαγωνισμού, τα 3 σχόλια που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Like, θα κερδίσουν τα βραβεία μας .

6 . Περιορισμοί : 1 βραβείο ανά άτομο .

7 . Διάρκεια : Ο διαγωνισμός ξεκινά την Κυριακή 16/02 στις 19:00 και λήγει την Κυριακή 02/03 στις 19:00 .

8 . Προσδιορισμός Νικητών : Στο τέλος της περιόδου του διαγωνισμού , τα βραβεία μας θα δωθούν στους 3 φίλους της σελίδας μας, των οποίων τα σχόλια για τη φετινή τους αποκριάτικη μεταμφίεση θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Like.

9 . Ανακοίνωση Νικητών : Στο τέλος της περιόδου του διαγωνισμού , οι 3 νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Popy’s Gourmet Popcorn στο Facebook.

10 . Παραλαβή Δώρων : Το Popy’s Gourmet Popcorn θα αποστείλει τα δώρα των νικητών, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται , μέσω της εταιρίας ACS Courier . Το Popy’s Gourmet Popcorn θα καλύψει τα έξοδα αποστολής . Οι νικητές θα πρέπει να ενημερώσουν το Popy’s Gourmet Popcorn με e - mail στη διεύθυνση info@popyspopcorn.com ή άμεσο μήνυμα στο Facebook για τα στοιχεία αποστολής: Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση αποστολής και αριθμό τηλεφώνου , προκειμένου να ενημερωθεί η εταιρία αποστολής ACS Courier .

11 . Το Facebook δεν αποτελεί το χορηγό / διαχειριστή του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, διευκρινίσεις, παρατηρήσεις ή παράπονα αφορούν στο συγκεκριμένο Διαγωνισμό, παρακαλείστε όπως απευθυνθείτε στον χορηγού του συγκεκριμένου Διαγωνισμού και όχι στο Facebook.